Алумпласт цевка 20 х 2 со изолација црвена

alumplast-cevk-20-х-2-so-izolacija-crvena

Повеќеслојни PEX цевки со алуминиум во ролна претходно изолирани со PE изолација (сина/црвена боја) PEXb-AL-PEXb, за санитарни и системи за греење

Тmax = 95°C PN 10bar

Потекло: Италија

92ден

Опис

alumplast-cevk-20-х-2-so-izolacija-crvena

Повеќеслојни PEX цевки со алуминиум во ролна претходно изолирани со PE изолација (сина/црвена боја) PEXb-AL-PEXb, за санитарни и системи за греење

Тmax = 95°C PN 10bar

Потекло: Италија