Армафлекс цевна изолација 09-035

armafleks-cevna-izolacija-09-035

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 90 м во кутија

Шифра на производ:   BS09-035 Категории: ,

46ден

Опис

armafleks-cevna-izolacija-09-035

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 90 м во кутија