Армафлекс цевна изолација 09-089

armafleks-cevna-izolacija-09-089

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 48 м во кутија

Шифра на производ:   BS09-089 Категории: ,

105ден

Опис

armafleks-cevna-izolacija-09-089

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 48 м во кутија