Армафлекс цевна изолација 13-035

armafleks-cevna-izolacija-13-035

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 84 м во кутија

Шифра на производ:   BS13-035 Категории: ,

69ден

Опис

armafleks-cevna-izolacija-13-035

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 84 м во кутија