Армафлекс цевна изолација 13-076

armafleks-cevna-izolacija-13-076

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 40 м во кутија

Шифра на производ:   BS13-076 Категории: ,

126ден

Опис

armafleks-cevna-izolacija-13-076

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 40 м во кутија