Армафлекс цевна изолација 13-089

armafleks-cevna-izolacija-13-089

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 40 м во кутија

Шифра на производ:   BS13-089 Категории: ,

143ден

Опис

armafleks-cevna-izolacija-13-089

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 40 м во кутија