Армафлекс цевна изолација 13-108

armafleks-cevna-izolacija-13-108

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 32 м во кутија

Шифра на производ:   BS13-108 Категории: ,

179ден

Опис

armafleks-cevna-izolacija-13-108

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 32 м во кутија