Диференцијален бајпас вентил 3/4 1-6

519

Бај-пас вентил прилагодлив

Опис:

Бај-пас Вентил прилагодлив, со фина регулација.
P max = 10 bar.
Температурен интервал: 0-110 °C.
Максимум дозволено присуство на Гликол во медиумот: 30%.

Шифра на производ:   519500 Категории: , ,

3,110ден

Опис

519

Бај-пас вентил прилагодлив

Опис:

Бај-пас Вентил прилагодлив, со фина регулација.
P max = 10 bar.
Температурен интервал: 0-110 °C.
Максимум дозволено присуство на Гликол во медиумот: 30%.