Метални кутија за разделници 450 х 900 100-150 mm

Метални кутија за разделници 450 х 900 100-150 mm

комплет со држачи

Шифра на производ:   45X90T Категории: , ,

3,105ден

Опис

Метални кутија за разделници 450 х 900 100-150 mm

комплет со држачи