Армафлекс цевна изолација 09-022

armafleks-cevna-izolacija-09-022

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 144 м во кутија

Шифра на производ:   BS09-022 Категории: ,

36ден

Опис

armafleks-cevna-izolacija-09-022

Карактеристики

Опсег на тепмература -30°C to +100°C
Густина 50 kg/m³ +/– 10%
Противпрожарна класа BL S3 d0

Пакувањето е од 144 м во кутија