Пресостат 1/4 1-5 бар Калефи

625

Пресостат за нагло зголемен притисок

Опис:

Пресостат за нагло зголемен притисок
500V – три полен – 16 A.
P max: 12 bar.
Амбиентален температурен интервал: -10-55°C
Температурен интервал на медиумот:  0-55°C
Женски 1/4’’  приклучок
Класа на заштита: IP44

Шифра на производ:   625005 Категорија:

1,258ден

Опис

625

Пресостат за нагло зголемен притисок

Опис:

Пресостат за нагло зголемен притисок
500V – три полен – 16 A.
P max: 12 bar.
Амбиентален температурен интервал: -10-55°C
Температурен интервал на медиумот:  0-55°C
Женски 1/4’’  приклучок
Класа на заштита: IP44