Пречистач со магнет тело од месинг со изолација 2

5463

DIRTMAG Сепаратор на цврсти честици со магнетен фаќач

Опис:

Сепаратор на цврсти честици со магнетен фаќач
Тело од Месинг.
Женски приклучоци.
Вентил за дренажа со приклучок за црево.
Горна конекција со брза спојка.
Со изолација.
P max: 10 bar.
температурен интервал: 0-110°C.
Сепарација на цврсти честици до 5µm.

Шифра на производ:   546319 Категории: ,

12,380ден

Опис

5463

DIRTMAG Сепаратор на цврсти честици со магнетен фаќач

Опис:

Сепаратор на цврсти честици со магнетен фаќач
Тело од Месинг.
Женски приклучоци.
Вентил за дренажа со приклучок за црево.
Горна конекција со брза спојка.
Со изолација.
P max: 10 bar.
температурен интервал: 0-110°C.
Сепарација на цврсти честици до 5µm.