Редуцир вентил притисок 1

Бронзен вентил за намалување на притисокот  машки 1” 1-7 bar

Вентил за намалување на притисокот со седиште од нерѓосувачки челик и вграден филтер. Погоден за вода, компримиран воздух и неутрални гасови. Се испорачува без манометар и со фитинзи од 1/2″ до 2″ MM. Заменлив кертриџ.

 

 

Категорија:

Опис

Бронзен вентил за намалување на притисокот  машки 1” 1-7 bar

Вентил за намалување на притисокот со седиште од нерѓосувачки челик и вграден филтер. Погоден за вода, компримиран воздух и неутрални гасови. Се испорачува без манометар и со фитинзи од 1/2″ до 2″ MM. Заменлив кертриџ.