Трокрак вентил 823 TermoVar F 5/4 55 C

LK 823 ThermoVar®

Ја зголемува ефикасноста на системот
Спречува кондензација
Обезбедува оптимална температурна стратификација во резервоарот за складирање

LK 823 ThermoVar® е 3-насочен термички вентил за полнење за инсталации на цврсто гориво/резервоар за складирање. Вентилот е наменет да обезбеди оптимална температурна стратификација во резервоарот и висока повратна температура…

Шифра на производ:   35144T Категории: , ,

7,518ден

Опис

LK 823 ThermoVar®

Ја зголемува ефикасноста на системот
Спречува кондензација
Обезбедува оптимална температурна стратификација во резервоарот за складирање

LK 823 ThermoVar® е 3-насочен термички вентил за полнење за инсталации на цврсто гориво/резервоар за складирање. Вентилот е наменет да обезбеди оптимална температурна стратификација во резервоарот и висока повратна температура…