Трокрак 550 Aquamix M 3/4

LK 550 AquaMix

Контрола на температурата
ДЗР Брас

LK 550 AquaMix е мешачки вентил за санитарна  вода со термостатски елемент кој го регулира доводот на ладна вода за да се постигне саканата температура.

Технички податоци
Работна температура: Мин. 5 °C/Max. 90 °C
Работна температура: Мин. 38 °C/Max. 65 °C
Макс. работен притисок: 1,0 MPa (10 bar)
Материјал, тело на вентил: DZR Brass EN 12165 CW625N
Материјал, заптивање: EPDM

Шифра на производ:   35139T Категории: , ,

2,653ден

Опис

LK 550 AquaMix

Контрола на температурата
ДЗР Брас

LK 550 AquaMix е мешачки вентил за санитарна  вода со термостатски елемент кој го регулира доводот на ладна вода за да се постигне саканата температура.

Технички податоци
Работна температура: Мин. 5 °C/Max. 90 °C
Работна температура: Мин. 38 °C/Max. 65 °C
Макс. работен притисок: 1,0 MPa (10 bar)
Материјал, тело на вентил: DZR Brass EN 12165 CW625N
Материјал, заптивање: EPDM