Цевка 3с со гумица 75x3000x1.9

VARGOKAL ТРОСЛОЈНИ ЦЕВКИ 3S

Надворешен и внатрешен слој од полипропилен (PP) полимер ,среден слој со додаток на минерално полнење (MF).

Надворешниот слој сив RAL 7037, а внатрешниот слој на цевката  бел RAL 9003.

Основни карактеристики

-вградени жлебови и гумици за лесно спојување

-водонепропустливост на споевите

– едноставна и брза инсталација,

– висока отпорност на хемикалии,

– отпорност на топла вода и механички оштетувања

Шифра на производ:   13655 Категории: , ,

456ден

Опис

VARGOKAL ТРОСЛОЈНИ ЦЕВКИ 3S

Надворешен и внатрешен слој од полипропилен (PP) полимер ,среден слој со додаток на минерално полнење (MF).

Надворешниот слој сив RAL 7037, а внатрешниот слој на цевката  бел RAL 9003.

Основни карактеристики

-вградени жлебови и гумици за лесно спојување

-водонепропустливост на споевите

– едноставна и брза инсталација,

– висока отпорност на хемикалии,

– отпорност на топла вода и механички оштетувања