Цевка 3с канализација со гумица 160x500x3.9

VARGOKAL ТРОСЛОЈНИ ЦЕВКИ 3S

Надворешен и внатрешен слој од полипропилен (PP) полимер ,среден слој со додаток на минерално полнење (MF).

Надворешниот слој сив RAL 7037, а внатрешниот слој на цевката  бел RAL 9003.

Основни карактеристики

-вградени жлебови и гумици за лесно спојување

-водонепропустливост на споевите

– едноставна и брза инсталација,

– висока отпорност на хемикалии,

– отпорност на топла вода и механички оштетувања

Шифра на производ:   13381 Категории: , ,

374ден

Опис

VARGOKAL ТРОСЛОЈНИ ЦЕВКИ 3S

Надворешен и внатрешен слој од полипропилен (PP) полимер ,среден слој со додаток на минерално полнење (MF).

Надворешниот слој сив RAL 7037, а внатрешниот слој на цевката  бел RAL 9003.

Основни карактеристики

-вградени жлебови и гумици за лесно спојување

-водонепропустливост на споевите

– едноставна и брза инсталација,

– висока отпорност на хемикалии,

– отпорност на топла вода и механички оштетувања