Купи!

Алуминиумски радијатор за купатило 400-1490 Fondital

Материјал – Алуминиум
3 меѓународни патенти
Секој радијатор се тестира на 24 бар
Високи перформанси, ниска потрошувачка
100 % изработен во Италија
Непроменлив со текот на времето
12 години фабричка гаранција
Работен притисок до 16 бар

Original price was: 12,800ден.Current price is: 11,643ден.

Опис

Материјал – Алуминиум
3 меѓународни патенти
Секој радијатор се тестира на 24 бар
Високи перформанси, ниска потрошувачка
100 % изработен во Италија
Непроменлив со текот на времето
12 години фабричка гаранција
Работен притисок до 16 бар