Купи!

Алуминиумски радијатор за купатило 600-1160 Fondital

Материјал – Алуминиум
3 меѓународни патенти
Секој радијатор се тестира на 24 бар
Високи перформанси, ниска потрошувачка
100 % изработен во Италија
Непроменлив со текот на времето
12 години фабричка гаранција
Работен притисок до 16 бар

Original price was: 9,786ден.Current price is: 8,999ден.

Опис

Материјал – Алуминиум
3 меѓународни патенти
Секој радијатор се тестира на 24 бар
Високи перформанси, ниска потрошувачка
100 % изработен во Италија
Непроменлив со текот на времето
12 години фабричка гаранција
Работен притисок до 16 бар