Алумински радиjатор Fondital h-600

Модел Арденте Ц2

Производител Fondital –Италија
Димензија – 600mm
3 меѓународни патенти
Тестиран на 24 бари
Високи перформанси, ниска потрошувачка
Непроменлив со текот на времето
10 години фабричка гаранција
Идеален за секој простор
Max работен притисок до 16 бар/max работна температура 120 ° Ц

 

Шифра на производ:   V639044 Категории: , , ,

769ден

Опис

Модел Арденте Ц2

Производител Fondital –Италија
Димензија – 600mm
3 меѓународни патенти
Тестиран на 24 бари
Високи перформанси, ниска потрошувачка
Непроменлив со текот на времето
10 години фабричка гаранција
Идеален за секој простор
Max работен притисок до 16 бар/max работна температура 120 ° Ц

 

Каталог Ardente

Download