Алумпласт цевка 32 х 3 со изолација црвена

alumplast-cevk-32-х-3-so-izolacija-crvena

Повеќеслојни PEX цевки со алуминиум во ролна претходно изолирани со PE изолација (сина/црвена боја) PEXb-AL-PEXb, за санитарни и системи за греење

Тmax = 95°C PN 10bar

Потекло: Италија

Шифра на производ:   35060S Категории: ,

315ден

Опис

alumplast-cevk-32-х-3-so-izolacija-crvena

Повеќеслојни PEX цевки со алуминиум во ролна претходно изолирани со PE изолација (сина/црвена боја) PEXb-AL-PEXb, за санитарни и системи за греење

Тmax = 95°C PN 10bar

Потекло: Италија