Алумпласт цевка 16 х 2 со изолација црвена

alumplast-cevka-16-2-so-izolacija-crvena

Повеќеслојни PERT цевки со алуминиум во ролна претходно изолирани со PE изолација (сина/црвена боја) PERT-AL-PERT, за санитарни и системи за греење

Тmax = 95°C PN 10bar

 

74ден

Опис

alumplast-cevka-16-2-so-izolacija-crvena

Повеќеслојни PERT цевки со алуминиум во ролна претходно изолирани со PE изолација (сина/црвена боја) PERT-AL-PERT, за санитарни и системи за греење

Тmax = 95°C PN 10bar