Купи!

Алумпласт цевка 16 х 2

alumplast-cevka-16-2

Повеќеслојни PERT цевки со алуминиум во ролна PERT-AL-PERT, за санитарни и системи за греење, подно греење, фен-којлери

Тmax = 95°C PN 10bar

 

Шифра на производ:   35055S Категории: , , , ,

Original price was: 48ден.Current price is: 35ден.

Опис

alumplast-cevka-16-2

Повеќеслојни PERT цевки со алуминиум во ролна PERT-AL-PERT, за санитарни и системи за греење, подно греење, фен-којлери

Тmax = 95°C PN 10bar