Купи!

Алумпласт цевка 20 х 2

Алумпласт цевка 20 х 2

Повеќеслојни PERT цевки со алуминиум во ролна PERT-AL-PERT, за санитарни и системи за греење, подно греење, фен-којлери

Тmax = 95°C PN 10bar

 

Шифра на производ:   46554T Категории: , , , ,

Original price was: 80ден.Current price is: 64ден.

Опис

Алумпласт цевка 20 х 2

Повеќеслојни PERT цевки со алуминиум во ролна PERT-AL-PERT, за санитарни и системи за греење, подно греење, фен-којлери

Тmax = 95°C PN 10bar