Анти вибрациски гумици за клима (Сет од 4 гумени антивибрац. амортизери h=9mm)

ВИБРАЦИОНИ Damper

Амортизер за вибрации во армиран пластичен материјал со две различни цврстини (SHORE) по комплет, за целосна апсорпција на вибрациите.
Деформирачки релјефни површини за правилно позиционирање.
Отпорен на атмосферски влијанија и УВ зраци.

МЕК: СВЕТЛОСИВ амортизер за вибрации со цврстина на брегот 50 што треба да се постави под страната на вентилаторот на надворешната машина.

ТЕШКО : ТЕМНОСИВ амортизер за вибрации со цврстина на брегот 70 што треба да се постави под моторната страна на надворешната машина.
Комплетот вклучува:

бр.4 амортизери за вибрации во 2 различни
бои (2 ТЕШКИ ЕЕЗ и 2 МЕКИ ЕЕЗ).
Прицврстувачи за монтирање на држач .

Шифра на производ:   9898-009-7073 Категории: , ,

406ден

Опис

ВИБРАЦИОНИ Damper

Амортизер за вибрации во армиран пластичен материјал со две различни цврстини (SHORE) по комплет, за целосна апсорпција на вибрациите.
Деформирачки релјефни површини за правилно позиционирање.
Отпорен на атмосферски влијанија и УВ зраци.

МЕК: СВЕТЛОСИВ амортизер за вибрации со цврстина на брегот 50 што треба да се постави под страната на вентилаторот на надворешната машина.

ТЕШКО : ТЕМНОСИВ амортизер за вибрации со цврстина на брегот 70 што треба да се постави под моторната страна на надворешната машина.
Комплетот вклучува:

бр.4 амортизери за вибрации во 2 различни
бои (2 ТЕШКИ ЕЕЗ и 2 МЕКИ ЕЕЗ).
Прицврстувачи за монтирање на држач .