Купи!

Auratsu-Инвертер сплит клима 24 7.0/7.3 KW

Клима уред Ѕиден тип Auratsu

 

Клима уред Auratsu во нова верзија со дополнителни функции и систем за филтрирање.

 

 

Со помош на специјализирана филтрација, клима уредот не само што лади и загрева, туку и ефикасно го прочистува воздухот. Филтерот за ладна катализа ги отстранува хемикалиите како јаглерод моноксид, водород сулфид, амонијак, бензен и формалдехид. Функцијата за прочистување на воздухот е поддржана од Bio HEPA филтер кој ефикасно зафаќа 99% од честичките прашина, прашина и бактерии со големина од 0,3 μm и до 95% од честичките од 0,1 до 0,3 μm, вкл. габични клетки и некои вируси.

Ѕидниот клима уред KAISAI FLY+ за заштеда на енергија со својот нов разладен медиум R32 е опремен со елегантен панел кој одговара на секој ентериер. Уредот може да обезбеди греење кога надворешната температура ќе падне на -25°C.

Стандардната WiFi функција овозможува практично управување, а современиот безжичен далечински управувач ви овозможува да приспособите 3 дополнителни функции: САМОЧИСТЕЊЕ НА РАЗМЕНУВАЧ НА ТОПЛИНА, ГРЕЕЊЕ 8°C и функцијата FOLLOW ME со сензор за температура.

Удобноста на корисникот е обезбедена и со функцијата 3D проток на воздух за оптимална циркулација на воздухот и рамномерна распределба на температурата во просторијата.

ОПИС

 • Режим на работа: Автоматски, Ладење, Греење, Вентилација
 • Внатрешни и надворешни вентилатори со висока ефикасност, напојувани со DC мотори
 • Иновативен дизајн на разменувач на топлина
 • Високи сооднос SEER/SCOP
 • Далечинска контрола на брзината на вентилаторот
 • Тајмер за вклучување и исклучување
 • Филтер за ладна катализа
 • Био ХЕПА филтер
 • 3D проток на воздух

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Капацитет за ладење, просечен: 2,6 / 3,5 / 5,3 / 7,0 kW
 • Капацитет за греење, просечен: 2,9 / 3,8 / 5,6 / 7,3 kW
 • Технологија на DC инвертер
 • Максимална должина на цевковод: 25 – 50 m
 • Максимален наклон: 10 – 25m
 • Ладилно средство R32
 • Енергетска класа А++/ А+
 • Опсег на работа на ладење: – 15~50°C
 • Работен опсег за греење: – 25~30°C

Original price was: 68,511ден.Current price is: 54,260ден.

Опис

Клима уред Ѕиден тип Auratsu

 

Клима уред Auratsu во нова верзија со дополнителни функции и систем за филтрирање.

 

 

Со помош на специјализирана филтрација, клима уредот не само што лади и загрева, туку и ефикасно го прочистува воздухот. Филтерот за ладна катализа ги отстранува хемикалиите како јаглерод моноксид, водород сулфид, амонијак, бензен и формалдехид. Функцијата за прочистување на воздухот е поддржана од Bio HEPA филтер кој ефикасно зафаќа 99% од честичките прашина, прашина и бактерии со големина од 0,3 μm и до 95% од честичките од 0,1 до 0,3 μm, вкл. габични клетки и некои вируси.

Ѕидниот клима уред KAISAI FLY+ за заштеда на енергија со својот нов разладен медиум R32 е опремен со елегантен панел кој одговара на секој ентериер. Уредот може да обезбеди греење кога надворешната температура ќе падне на -25°C.

Стандардната WiFi функција овозможува практично управување, а современиот безжичен далечински управувач ви овозможува да приспособите 3 дополнителни функции: САМОЧИСТЕЊЕ НА РАЗМЕНУВАЧ НА ТОПЛИНА, ГРЕЕЊЕ 8°C и функцијата FOLLOW ME со сензор за температура.

Удобноста на корисникот е обезбедена и со функцијата 3D проток на воздух за оптимална циркулација на воздухот и рамномерна распределба на температурата во просторијата.

ОПИС

 • Режим на работа: Автоматски, Ладење, Греење, Вентилација
 • Внатрешни и надворешни вентилатори со висока ефикасност, напојувани со DC мотори
 • Иновативен дизајн на разменувач на топлина
 • Високи сооднос SEER/SCOP
 • Далечинска контрола на брзината на вентилаторот
 • Тајмер за вклучување и исклучување
 • Филтер за ладна катализа
 • Био ХЕПА филтер
 • 3D проток на воздух

 

СПЕЦИФИКАЦИИ

 • Капацитет за ладење, просечен: 2,6 / 3,5 / 5,3 / 7,0 kW
 • Капацитет за греење, просечен: 2,9 / 3,8 / 5,6 / 7,3 kW
 • Технологија на DC инвертер
 • Максимална должина на цевковод: 25 – 50 m
 • Максимален наклон: 10 – 25m
 • Ладилно средство R32
 • Енергетска класа А++/ А+
 • Опсег на работа на ладење: – 15~50°C
 • Работен опсег за греење: – 25~30°C