Автоматски оздрачен вентил 1 лев навој Калефи

Опис на производот

Автоматски оздрачен вентил 1

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг
Шифра на производ:   507621 Категории: , ,

714ден

Опис

Опис на производот

Автоматски оздрачен вентил 1

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar
Среден температурен опсег: 5–100 °C
Завршница: хроматска
Материјал: месинг