Автоматски оздрачен вентил робокал 1/2

Опис на производот

Автоматски оздрачен вентил робокал

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar
Среден температурен опсег: 0–115 °C
Материјал: месинг
Шифра на производ:   502640 Категории: , ,

455ден

Опис

Опис на производот

Автоматски оздрачен вентил робокал

Технички податоци

Максимален работен притисок: 10 bar
Максимален притисок на испуштање воздух: 6 bar
Среден температурен опсег: 0–115 °C
Материјал: месинг