Бакарна спојка-15 x 1/2 м-ж

bakarna-spojka-15-x-1-2-m-ž

Шифра на производ:   4243g 15 x 1/2 Категории: ,

55ден

94 на залиха

Опис

bakarna-spojka-15-x-1-2-m-ž