Бакарна спојка-15 x 3/4 м-ж

bakarna-spojka-15-x-3-4-m-ž

Шифра на производ:   4243g 15 x 3/4 Категории: ,

123ден

100 на залиха

Опис

bakarna-spojka-15-x-3-4-m-ž