Бакарна спојка-18 x 3/4 м-ж

bakarna-spojka-18-x-3-4-m-ž

Шифра на производ:   4243g 18 x 3/4 Категории: ,

92ден

100 на залиха

Опис

bakarna-spojka-18-x-3-4-m-ž