Бакарна спојка-22 x 1/2 м-ж

bakarna-spojka-22-x-1-2-m-ž

Шифра на производ:   4243g 22 x 1/2 Категории: ,

142ден

100 на залиха

Опис

bakarna-spojka-22-x-1-2-m-ž