Бакарна спојка-22 x 1 м-ж

bakarna-spojka-22-x-1-m-ž

Шифра на производ:   4243g 22 x 1 Категории: ,

132ден

100 на залиха

Опис

bakarna-spojka-22-x-1-m-ž