Бакарна спојка-22 x 3/4 м-ж

bakarna-spojka-22-x-3-4-m-ž

Шифра на производ:   4243g 22 x 3/4 Категории: ,

104ден

100 на залиха

Опис

bakarna-spojka-22-x-3-4-m-ž