Бакарна спојка-28 x 1 1/4 м-ж

bakarna-spojka-28-x-1-1-4-m-ž

Шифра на производ:   4243g 28 x 5/4 Категории: ,

330ден

100 на залиха

Опис

bakarna-spojka-28-x-1-1-4-m-ž