Бакарна спојка-28 x 1 м-ж

bakarna-spojka-28-x-1-m-ž

Шифра на производ:   4243g 28 x 1 Категории: ,

157ден

100 на залиха

Опис

bakarna-spojka-28-x-1-m-ž