Бакарна спојка-35 x 1 1/4 м-ж

bakarna-spojka-35-x-1-1-4-m-ž

Шифра на производ:   4243g 35 x 5/4 Категории: ,

273ден

100 на залиха

Опис

bakarna-spojka-35-x-1-1-4-m-ž