Бакарна спојка-35 x 1 м-ж

bakarna-spojka-35-x-1-m-ž

Шифра на производ:   4243g 35 x 1 Категории: ,

357ден

100 на залиха

Опис

bakarna-spojka-35-x-1-m-ž