Бојлер со два изменувачи EV 15/7 S2 500 75 Tesy

 • Високо ефикасна тврда PU изолација
 • Висококвалитетна емајлирана заштита која обезбедува долг работен век
 • Ефикасна анодна заштита
 • Сервисна прирабница за лесна проверка и чистење на уредот
 • Можност за вградување на електричен грејач
 • Опција за вградување на топлински регулатор
 • Опција за вградување на топлински сензори

 

 • Нето тежина 158 кг
 • Изолација (цврста PU) 50 mm
 • Површина на разменувач на топлина S1 2,25 m²
 • Површина на разменувач на топлина S2 1.06 m²
 • работна температура 95 °C
 • Номинален притисок на резервоарот за вода 8 бари
 • Номинален притисок на разменувачот на топлина 6 бари
 • Дијаметар 750 mm
 • Минимална висина на просторот 1838 mm
Шифра на производ:   301396 Категории: , ,

57,972ден

Опис

 • Високо ефикасна тврда PU изолација
 • Висококвалитетна емајлирана заштита која обезбедува долг работен век
 • Ефикасна анодна заштита
 • Сервисна прирабница за лесна проверка и чистење на уредот
 • Можност за вградување на електричен грејач
 • Опција за вградување на топлински регулатор
 • Опција за вградување на топлински сензори

 

 • Нето тежина 158 кг
 • Изолација (цврста PU) 50 mm
 • Површина на разменувач на топлина S1 2,25 m²
 • Површина на разменувач на топлина S2 1.06 m²
 • работна температура 95 °C
 • Номинален притисок на резервоарот за вода 8 бари
 • Номинален притисок на разменувачот на топлина 6 бари
 • Дијаметар 750 mm
 • Минимална висина на просторот 1838 mm