Челичен радијатор-регистер за купатило 400×1000

челичните сушари се дизајнирани на таков начин што нивниот изглед и приспособливост на просторот во кој се инсталирани го комплетираат амбиентот и функционално ги задоволуваат барањата на корисникот. Со поставувањето на овие грејни елементи, освен што ја загрева просторијата во која е вграден и суши крпи на неа, тој со својот дизајн го разубавува просторот околу неа. Овој радијатор е направен од заварени челични цевки,

Ширина (мм): 400

Висина (мм): 1000

Меѓуоскино растојание h (мм): 360

Боја: Бела

гаранција: 3 години

Шифра на производ:   R400-1000/15 Категории: , ,

2,333ден

Опис

челичните сушари се дизајнирани на таков начин што нивниот изглед и приспособливост на просторот во кој се инсталирани го комплетираат амбиентот и функционално ги задоволуваат барањата на корисникот. Со поставувањето на овие грејни елементи, освен што ја загрева просторијата во која е вграден и суши крпи на неа, тој со својот дизајн го разубавува просторот околу неа. Овој радијатор е направен од заварени челични цевки,

Ширина (мм): 400

Висина (мм): 1000

Меѓуоскино растојание h (мм): 360

Боја: Бела

гаранција: 3 години