Челични шајки 10/18 100/пар. црни Титиби

celicni-sajki-10-18-100-par-crni-titibi

Стврднати челични клинци тип „COLLAR“ се направени од високојаглероден челик (C 72), стврднати до 53-55 HRC. Со минимален агол на свиткување од 90°, тие можат да се користат со максимална безбедност од крајните корисници.

Тие се погодни за прицврстување на штипки за кабли и цевки за водовод на цементен под, бетон и мек челик, како и за електрична инсталација.

Најдобро е кога се користи со рачен погон titibi®

Точка: балистичка точка за сечење
Глава: Ø 8mm. e Ø 10mm.
Завршување: црно

305ден

Опис

celicni-sajki-10-18-100-par-crni-titibi

Стврднати челични клинци тип „COLLAR“ се направени од високојаглероден челик (C 72), стврднати до 53-55 HRC. Со минимален агол на свиткување од 90°, тие можат да се користат со максимална безбедност од крајните корисници.

Тие се погодни за прицврстување на штипки за кабли и цевки за водовод на цементен под, бетон и мек челик, како и за електрична инсталација.

Најдобро е кога се користи со рачен погон titibi®

Точка: балистичка точка за сечење
Глава: Ø 8mm. e Ø 10mm.
Завршување: црно