Чешма спин Itap 1/2

Опис

Патентиран – Тежок модел.
Висока отпорност на замрзнување.

Тело од месинг обложен со никел.
Поврзување на цревото .
Рачка со рачка од алуминиум.
Минимални и максимални работни температури: -20°C, 80°C.

ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).

Вртење од 360°. Го избегнува израмнувањето на градинарското црево.
Ергономска рачка.
Висока отпорност на замрзнување.

Шифра на производ:   1310012 Категории: , , ,

449ден

Опис

Опис

Патентиран – Тежок модел.
Висока отпорност на замрзнување.

Тело од месинг обложен со никел.
Поврзување на цревото .
Рачка со рачка од алуминиум.
Минимални и максимални работни температури: -20°C, 80°C.

ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).

Вртење од 360°. Го избегнува израмнувањето на градинарското црево.
Ергономска рачка.
Висока отпорност на замрзнување.