Црево за кондез клима уред ф 16 М

Црево за кондез клима уред ф 16 М

котурите се по 50 метри

Шифра на производ:   46529T Категории: ,

30ден

100 на залиха

Опис

Црево за кондез клима уред ф 16 М

котурите се по 50 метри