Дискал за солар 3/4 Калефи

251
DISCAL® – Деаератор за соларни термални системи

Опис:

Деаератор за соларни термални системи.

Тело од месинг. Хромирана.

Женски врски.

Макс. работен притисок: 10 бари.

Макс. притисок на празнење: 10 бари.

Температурен опсег: -30–160°C.

Макс. процент на гликол: 50%

Шифра на производ:   251003 Категорија:

6,067ден

Опис

251
DISCAL® – Деаератор за соларни термални системи

Опис:

Деаератор за соларни термални системи.

Тело од месинг. Хромирана.

Женски врски.

Макс. работен притисок: 10 бари.

Макс. притисок на празнење: 10 бари.

Температурен опсег: -30–160°C.

Макс. процент на гликол: 50%