Држачи зидни за комбинирани разделници ХВ 100-150

Растојанието од ѕидот до средината на собирницата е 100 или 150 mm.
Се препорачуваат за собирници HV60 / 125, HV 60/125 SG, HV 70/125.

Шифра на производ:   840012 Категории: ,

1,402ден

Опис

Растојанието од ѕидот до средината на собирницата е 100 или 150 mm.
Се препорачуваат за собирници HV60 / 125, HV 60/125 SG, HV 70/125.