ЕК Вентил лоптаст итап 1/2-3/8

Опис

Достапна големина 1/2″x 3/8″.
Машки навој.
Тело во хромиран месинг.
Метална рачка.
Покривна плоча од не’рѓосувачки челик.
Вградена филтер од не’рѓосувачки челик.
Минимални и максимални работни температури: 0°C, 80°C.
ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).

Шифра на производ:   9060012SD Категории: ,

287ден

Опис

Опис

Достапна големина 1/2″x 3/8″.
Машки навој.
Тело во хромиран месинг.
Метална рачка.
Покривна плоча од не’рѓосувачки челик.
Вградена филтер од не’рѓосувачки челик.
Минимални и максимални работни температури: 0°C, 80°C.
ISO 228 (еквивалент на DIN EN ISO 228 и BS EN ISO 228).