Попуст!

Електричен бојлер Tesy Bilight 80L

  • Piston ефект – млазница што го намалува брзото мешање на водата во бојлерот овозможува влезната студена вода да остане на дното на бојлерот додека се искачува топлото нагоре, со што се постигнува до 15% повеќе топла вода во бојлерот.
  • Индикатор за грејач на вода BILIGHT светлосен индикатор на бојлерот: светло сина (подготвена за употреба) / светло црвена (режим на греење на вода) / не свети (исклучен грејач за вода)
  • ПОГОЛЕМА термичка ефикасност – топлинскиот мост помеѓу Бојлерот и монтажната плоча е елиминиран.
  • Стакло-КЕРАМИЧКО премаз на бојлерот.
  • Надворешен термостат со термолегуратор.
  • Ефикасна изолација на екструдиран полиуретан.
  • Режим против замрзнување.
  • Нето волумен (литри):80l – 77l
  • Време на загревање од 15ºC до 60ºC: 80l – 2h
  • Висина x дијаметар (см) 80l – 79 x 44
  • Енергија на грејачот (W): 2000 W
  • Максимален притисок (MPa): 0,8
  • Инсталација: на ѕид
Шифра на производ:   303940 Категории: ,

6,566ден

Електричен бојлер Tesy Bilight 80L

Download

Опис

  • Piston ефект – млазница што го намалува брзото мешање на водата во бојлерот овозможува влезната студена вода да остане на дното на бојлерот додека се искачува топлото нагоре, со што се постигнува до 15% повеќе топла вода во бојлерот.
  • Индикатор за грејач на вода BILIGHT светлосен индикатор на бојлерот: светло сина (подготвена за употреба) / светло црвена (режим на греење на вода) / не свети (исклучен грејач за вода)
  • ПОГОЛЕМА термичка ефикасност – топлинскиот мост помеѓу Бојлерот и монтажната плоча е елиминиран.
  • Стакло-КЕРАМИЧКО премаз на бојлерот.
  • Надворешен термостат со термолегуратор.
  • Ефикасна изолација на екструдиран полиуретан.
  • Режим против замрзнување.
  • Нето волумен (литри):80l – 77l
  • Време на загревање од 15ºC до 60ºC: 80l – 2h
  • Висина x дијаметар (см) 80l – 79 x 44
  • Енергија на грејачот (W): 2000 W
  • Максимален притисок (MPa): 0,8
  • Инсталација: на ѕид