Електричен грејач за регистар бел 600 watt

Електричен грејач за регистар бел 600 watt

термостат на собна температура и тајмер дневен.

 

4,000ден

Нема на залиха

Опис

Електричен грејач за регистар бел 600 watt

термостат на собна температура и тајмер дневен.