Електричен грејач за регистар хромиран 600 watt

Електричен грејач за регистар хромиран 600 watt

термостат на собна температура и тајмер дневен.

4,267ден

Опис

Електричен грејач за регистар хромиран 600 watt

термостат на собна температура и тајмер дневен.