Електричен котел ECA 27KW

Електричните  котли ARCEUS се високо ефикасни котли  наменети за зaгревање на вода за централното греење  на ефикасен, безбеден и економичен  начин. Електричниот котел  ARCEUS може да работи со моќност од 220-240 VAC (6/9/12 kW) и 380-415 VAC (6/9/12/15/18/24/27 kW).

 • Тивко работење (38 dB)
 • Заштеда на простор со минимални димензии
 • работи со електрична енергија (монофазна или трофазна)
 • Погоден за ErP систем со енергетски ефикасна пумпа
 • Висока стапка на модулација
 • Безбедност при користење со контакторски систем и внатрешен осигурувач
 • Отпорник од специјална легура Inconel 800
 • ЛЦД дисплеј
 • Попрецизна и побезбедна контрола на температурата со двоен NTC систем
 • Заштита на фитингот и комбинираниот котел со помош на автоматскиот бајпас систем
 • Може да се користи со вклучување/исклучување и модулирање на собни термостати
 • Заштита од смрзнување
 • CE сертификати
 • Дизајн што го олеснува сервисирањето и одржувањето
 • Минимални димензии 678 x 410 x 288 mm
 • Награда за дизајн во Чикаго Атенеум 2021 година

 

Шифра на производ:   35146T Категории: , ,

52,745ден

Опис

Електричните  котли ARCEUS се високо ефикасни котли  наменети за зaгревање на вода за централното греење  на ефикасен, безбеден и економичен  начин. Електричниот котел  ARCEUS може да работи со моќност од 220-240 VAC (6/9/12 kW) и 380-415 VAC (6/9/12/15/18/24/27 kW).

 • Тивко работење (38 dB)
 • Заштеда на простор со минимални димензии
 • работи со електрична енергија (монофазна или трофазна)
 • Погоден за ErP систем со енергетски ефикасна пумпа
 • Висока стапка на модулација
 • Безбедност при користење со контакторски систем и внатрешен осигурувач
 • Отпорник од специјална легура Inconel 800
 • ЛЦД дисплеј
 • Попрецизна и побезбедна контрола на температурата со двоен NTC систем
 • Заштита на фитингот и комбинираниот котел со помош на автоматскиот бајпас систем
 • Може да се користи со вклучување/исклучување и модулирање на собни термостати
 • Заштита од смрзнување
 • CE сертификати
 • Дизајн што го олеснува сервисирањето и одржувањето
 • Минимални димензии 678 x 410 x 288 mm
 • Награда за дизајн во Чикаго Атенеум 2021 година